PUUR Echo's

Een aantal van onze verloskundige zijn opgeleid tot echoscopistes. Hierdoor doen alle medische echo’s zelf, wel zo vertrouwd! De echo's worden gemaakt op onze hoofdlocaties in Hoofddorp en in Hillegom. Wil je naast de medische echo's ook nog op een ander moment in alle rust van een echo genieten, dan kan je een pretecho laten maken door Edith van Echowonder.

Medische echo’s

Een vroege echo en de termijnecho worden gedaan in het eerste trimester van je zwangerschap. Bij de 20 weken echo screenen we de gezondheid van je baby. Als het nodig is, worden er meer echo's gemaakt; bijvoorbeeld voor de groei of de ligging van de baby. Deze echo's worden gedaan op medische indicatie en worden vergoed door de basisverzekerig.

Eigen keuze echo

Steeds vaker merken wij dat zwangere vrouwen graag een echo willen zonder dat daar een medische reden voor is. Daarom biedt PUUR Geboortecentrum je de mogelijkheid om, als jij dat wilt, extra echo’s te laten maken. Deze echo’s zijn zonder medische indicatie en worden niet door je zorgverzekeraar vergoed. De kosten voor zo’n “eigen keuze echo ” betaal je daarom zelf. Lees meer over de eigen keuze echo.

Pretecho

In PUUR Geboortecentrum (Hoofddorp én Hillegom) is pretechobureau Echowonder gehuisvest. Professioneel echoscopiste Edith van de Wollenberg brengt je kindje op de meest mooie manier in beeld en geeft uitleg over wat je allemaal kan zien. Dankzij de nieuwste 4D echoapparatuur zijn de (bewegende) beelden scherper en nog duidelijker. Voor een echo kun je online een afspraak kunnen maken via www.echowonder.nl

Welke soorten echo's zijn er? Eigen keuze echo

Heb je vragen? Stel ze aan assistente Ellen!

Of bekijk onze andere contactgegevens

 

Maak kennis met alle verloskundigen:

Team Roze

Team Blauw