Maak kennis met een deel van ons team kraamverzorgenden

Francine

"De opleiding tot kraamverzorgende die ik via PUUR heb mogen doen, was voor mij een schot in de roos, ik heb nu het mooiste beroep van de wereld!"

Inge

"Het leukste aan de kraam vind ik dat je ouders van A tot Z mag begeleiden in de eerste week van nieuw leven. Elke situatie is anders en overal is andere zorg nodig. Deze afwisseling maakt mijn beroep zo bijzonder."

Jacqueline

"Hoe mooi is het om een gezin in de watten te leggen, te ontzorgen en ze mogen te begeleiden in de zorg van hun kindje! Ze te zien groeien naar zelfverzekerde ouders die hun kindje zelf kunnen verzorgen aan het einde van de kraamweek! Mijn mooie vak! Love it!"

Karin

"Het mooiste van ons werk vind ik de afwisseling, geen gezin is hetzelfde en het is heel bijzonder om ouders te kunnen begeleiden tijdens de bevalling en in de eerste week met hun baby. Natuurlijk worden ook de oudere broertjes en zusjes niet vergeten, altijd heel gezellig als die er zijn!"

Nicole

"Het werken in de kraamzorg vervul ik met heel veel passie, al jaren lang. Elk gezin is bijzonder en krijgt zijn eigen gouden strik!" 

Sonja

"Na het behalen van mijn kraamverzorgende diploma ben ik overgestapt naar partus assistente, waar ik de verloskundige assisteer bij de bevalling. De geboorte van een baby en het intense geluk wat je ziet bij de ouders, bezorgd mij elke keer kippenvel, zo bijzonder om daar getuige van te mogen zijn!" 

Ons team kraamverzorgenden staat voor je klaar

Nu aanmelden Neem contact op